Многодетная мать прикопала новорожденную дочку на кладбище

Переглядів: 796

3 серпня 2020 14:14

Многодетная мать прикопала новорожденную дочку на кладбище фото

В селе Мирное Беляевского района Одесской области мужчина во время прогулки с собакой обнаружил тело младенца.

Личность матери установили. Ею оказалась 32-летняя местная жительница, которая уже имеет 7 детей, рассказали в отделе коммуникации областной полиции.

"Женщина рассказала, что во время беременности на учете у врачей не находилась. А неделю назад у нее случился выкидыш на седьмом месяце беременности - она ​​родила мертвую девочку. После самостоятельных родов дома роженица похоронила ребенка на местном кладбище", - сказано в сообщении.

Следователи открыли уголовное производство. Эксперты должны установить обстоятельства и причины смерти ребенка. Продолжаются следственные действия.

 

У Біляївському районі поліцейські встановлюють обставини смерті новонародженої дитини До поліції надійшло повідомлення від жителя села Мирне, що під час прогулянки з собакою, він знайшов тіло немовляти. Співробітники поліції за лічені години встановили особу матері. Нею виявилася 32-річна місцева жителька, яка вже має семеро дітей. При спілкуванні з правоохоронцями жінка розповіла, що під час вагітності на обліку у лікарів не перебувала, а тиждень тому в неї стався викидень на сьомому місяці вагітності - вона народила мертву дівчинку. Після самостійних пологів вдома породілля поховала дитинку на місцевому цвинтарі. За вказаним фактом у територіальному відділі поліції розпочали провадження за статтею 117 (умисне вбивство матірю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. В рамках досудового розслідування для встановлення обставин та причини смерті немовляти його направили на судово-медичну експертизу. Тривають слідчі дії. Фото https://fex.net/ru/s/s6pcxsv Відео для ЗМІ https://fex.net/ru/s/eesvtdk

Gepostet von Поліція Одеської області am Montag, 3. August 2020

Источник: gazeta.ua



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: