На одному із заводів Мелітополя триває загадковий ремонт

Переглядів: 638

3 червня 2023 22:44

На одному із заводів Мелітополя триває загадковий ремонт  фото

У Мелітополі навколо заводської будівлі в районі магазину "Епіцентр" виросли будівельні риштовання. Місцеві мешканці роблять припущення щодо цільового призначення об'єкта. Серед версій - музей і навіть ремонтна база для військової техніки. 

"Біля "Епіцентру" щось дуже швидко будують, чутки ходять різні, але більшість каже, що якийсь музей. Але це тільки чутки", - так підписано відео будівництва, що викладено в соцмережах. В коментарях дивуються такій версії, з уточненням: скористатися за призначенням окупанти будівлею навряд чи зможуть. Та й не логічно робити музей в такому місці та на фоні заяв про неминучий контрнаступ ЗСУ. 

Ще один коментатор висловлює припущення, що тут може з'явитися база для відновлення військової техніки. І цей варіант має право на існування, бо йдеться про цехи колишнього заводу імені Воровського. Якщо це так, то окупанти в черговий раз ставлять під загрозу цивільних, адже навколо цієї території розташовані приватні та висотні будинки. 

 

@blessed.way Щось будується дуже швидко ???? #мелитополь #запорожскаяобласть #окупація ♬ оригинальный звук - mnk341l????????

 




Схожі новини: