У "мирній" Якимівці вулиці патрулюють люди зі зброєю

Переглядів: 678

18 червня 2023 12:50

У мирній Якимівці вулиці патрулюють люди зі зброєю фото
Вулицями Якимівки "гуляють" люди зі зброєю

Вулицями окупованої Якимівки "гуляють" люди у військовій формі, бронежилетах, касках та зі зброєю. Так, на думку, загарбників мають виглядати патрулі у "мирному" селищі.

Окупанти весь час, як мантру, повторюють тезу про те, що на захопленій частині Запорізької області цілком "мирне" життя. Але самі руйнують це уявлення, відправляючи патрулювати вулиці озброєних людей в повній військовій амуніції. 

"Черговий трудовий день – наші ополченці у строю! Публікуємо моменти спільного патруля з метою охорони громадського порядку затишними вулицями нашої Якимівки!" - такий пост разом з фото виклав один з пропагандистських Тг-каналів. Але до лінії фронту від Якимівки десятки кілометрів, всіх місцевих мешканців, хто навіть теоретично міг чинити активний спротив, окупанти давно заарештували. Тож з якою метою у селищі працюють такі патрулі, невідомо. 

Показово також, що на всіх фото так званих ополченців чи бійців батальйону імені Судоплатова у них заблюрені обличчя (або вони показані зі спини). Зазвичай, так роблять зі злочинцями, особистість яких не розкривають до оголошення судового вироку. 





Схожі новини: