У мережі показали наслідки удара по центру Оріхова, - ВІДЕО

Переглядів: 540

5 липня 2023 12:02

У мережі показали наслідки удара по центру Оріхова, - ВІДЕО фото
Отак виглядає вирва від авіабомби, що летять на Оріхів щодня

Ворог щодня обстрілює Оріхів - місто у Запорізькій області, яке знаходиться за кілька кілометрів від лінії фронту. Під час чергової атаки росіяни застосували авіабомбу.

Оріхів під атакою ворога майже щодня. Раніше росіяни використовували артилерію, а останні місяці перейшли на авіацію. Спочатку використували фугасні авіабомби, а зараз перейшли до керованих. Чергову таку скинули на місто вчора, про що повідомляла Запорізька обласна військова адміністрація

Хтось з місцевих мешканців зафільмував прильот, виглядає влучання такого снаряду жахливо. 

"Десь протягом місяця Оріхів майже щоденно потерпає від обстрілів КАБами. КАБ – це керована авіаційна бомба. До якої саморобним шляхом, я не знаю, як вони до цього дійшли, роблять конструкцію, крила, двигун, прикріплюють фугасну авіаційну бомбу. Літак набирає певну висоту, потім скидає КАБ і він планує вже з допомогою крил і двигуна і досягає точки. Воронка від такої бомби вона сягає близько семи метрів завглибшки, діаметром близько 12 метрів, - цитує заступника начальника Пологівського райуправління ДСНС України Віталія Хоменко "Радіо Свобода"

 




Схожі новини: