Росія звинуватила Україну в атаці на Таганрог

Переглядів: 504

28 липня 2023 20:36

Росія звинуватила Україну в атаці на Таганрог фото

На території російського міста Таганрог Ростовської області у п'ятницю, 28 липня, стався вибух - начебто впали уламки ракети С-200. Про це повідомило Міноборони РФ.

Країна-агресор звинуватила у використанні Україною зенітної ракети комплексу ППО С-200, яку нібито переобладнали на ударний варіант, пише Новини N.

У Росії стверджують, що засобами ППО "українська ракета" була виявлена ​​та перехоплена у повітрі. Після цього її уламки пошкодили кілька будівель та травмували місцевих жителів.

РосЗМІ повідомляють, що постраждали щонайменше 17 людей. Інцидент стався неподалік Олександрівської площі у дворі Державного банку РФ.

Дещо пізніше в Міноборони РФ заявили про повторну атаку цим же типом ракети. Її начебто перехопили в районі міста Азов Ростовської області, після чого уламки впали у безлюдній місцевості.

Водночас відомо, що біля Таганрога є військова авіабаза, на якій розташовані літаки А-50 та бомбардувальники-ракетоносці Ту-95. Є там і майданчики для запуску безпілотників.

Раніше ЗМІ повідомили про сильний вибух у Таганрозі . Постраждали щонайменше 17 людей. Інцидент стався неподалік Олександрівської площі у дворі Державного банку РФ.




Схожі новини: