Через ворожі обстріли мешканці Василівського району залишилися без світла

Переглядів: 465

4 вересня 2023 14:28

Через ворожі обстріли мешканці Василівського району залишилися без світла фото

На ранок, 4 вересня, без світла залишаються 144 споживачі у 3 населених пунктах на території Степногірської дільниці, які були знеструмлені вчора через бойові дії

Бойові дії спричинили перебій з електропостачанням на території Василівського району. 

Енергетики усунули руйнування в електромережах прифронтової території на Степногірській дільниці, що були знеструмлені через ворожі обстріли, та заживили 99 родин. На ранок, 04 вересня, без світла залишаються ще 144 споживачі у 3 населених пунктах на території Степногірської дільниці, які були знеструмлені вчора через бойові дії. Аварійно-відновлювальні роботи тривають з урахуванням безпекової ситуації. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Запоріжжяобленерго".

Крім того, цими вихідними фахівці Запорізьких міських електромереж та Запорізького РЕМ відновили енергопостачання загалом близько 2,4 тисячі домоволодінь та юридичних осіб, що переривалося через пошкодження кабельних ліній електропередач.

Протягом 1-3 вересня ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 2 492 споживачів.

Станом на 6:00 4 вересня без енергопостачання залишаються 26 066 споживачів у 67 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).




Схожі новини: