У Запоріжжі внаслідок ранкової атаки в 30-ти багатоповерхівках вибило вікна

Переглядів: 466

8 вересня 2023 11:15

У Запоріжжі внаслідок ранкової атаки в 30-ти багатоповерхівках вибило вікна фото

Міські служби займаються ліквідацією наслідків ворожого обстрілу.

Внаслідок ранкової атаки в 30-ти багатоповерхівках вибито квартирні та під’їздні вікна. Також вікна повилітали у трьох навчальних закладах. Про це в офіційному телеграм-каналі повідомляє секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв. 

На місці працюють представники Муніципальної аварійної служби КП «Запоріжремсервіс» та міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби. Комунальники визначають обсяги робіт, завозять матеріали та приступають до «закриття» вікон листами OSB. 

Розгорнуто намети міської ради. Представники райадміністрації та соцпрацівники обстежують будинки, фіксують пошкодження і консультують людей. До допомоги долучилися і благодійники. Гуманітарна місія «Проліска» надає людям листи OSB та тарпаулін, а БФ «Посмішка ЮА» - психологічну допомогу.

Нагадаємо, зранку ворог поцілив кількома ракетами (попередньо - балістичними) у об‘єкти цивільної інфраструктури обласного центру. На місці працюють всі відповідні служби. Є інформація про мінімум одну постраждалу людину. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко.




Схожі новини: