На Мелітопольському напрямку Сили оборони відбили атаки ворога в районі Роботиного

Переглядів: 472

21 вересня 2023 09:45

На Мелітопольському напрямку Сили оборони відбили атаки ворога в районі Роботиного фото

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію

Генштаб ЗСУ надав оперативну інформацію щодо ситуації на фронті станом на 6.00 21 вересня на офіційній сторінці у Facebook.

Зокрема повідомляється, що на Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, змушують ворога відходити із займаних позицій.

Наші захисники відбили атаки ворога в районі Роботиного Запорізької області. Окупанти мають значні втрати як у живій силі, так і в техніці.

Протягом минулої доби відбулося 23 бойових зіткнення. Ворог завдав 2 ракетних та 80 авіаційних ударів, здійснив понад 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 5 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділами ракетних військ уражено 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 11 артилерійських засобів, зенітно-ракетний комплекс “Стріла-10” та станцію РЕБ противника.




Схожі новини: