У Запорізькій області відновили електропостачання понад тисячі споживачів, знеструмленних через обстріли

Переглядів: 340

27 вересня 2023 11:05

У Запорізькій області відновили електропостачання понад тисячі споживачів, знеструмленних через обстріли   фото

Вчора через рашистські обстріли були знеструмлені 940 домівки по Степногірській дільниці та ще 21 домоволодіння на Гуляйпільщині

Минулої доби бригади «Запоріжжяобленерго» усунули нові руйнування в електромережах прифронтових територій Запорізького краю, спричинені бойовими діями, та відновили енергопостачання понад 1 тисячі споживачів. Про це повідомляє ПАО "Запоріжжяобленерго"

Зокрема, вчора через рашистські обстріли були знеструмлені 940 домівки по Степногірській дільниці та ще 21 домоволодіння на Гуляйпільщині. Попри небезпеку повторних ворожих атак, фахівці нашої компанії вже за кілька годин відновили їх енергопостачання.

Крім того, 26 вересня енергетики повернули світло 68 родинам в одному з населених пунктів Запорізького району, що знеструмлювалися внаслідок технологічного порушення.

На ранок 27 вересня без енергопостачання залишаються 25 976 споживачів у 55 населених пунктах прифронтових територій Запорізької області.

Зазначимо, що на тимчасово окупованих територіях ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану.

 




Схожі новини: