Взлетить у повітря: у Мелітополі покинутий дружиною рашист обіцяв підірвати гранатою багатоповерхівку

Переглядів: 421

21 жовтня 2023 11:15

Взлетить у повітря: у Мелітополі покинутий дружиною рашист обіцяв підірвати гранатою багатоповерхівку фото

Телеграм-канал "Мелітополь в курсі. Війна" опублікував крик душі жительки міста, яка залишилася в оокупації

"Не пощастило нам. Живемо з чоловіком у 5-поверхівці на Осипенко в одному під'їзді з рашистами. Ті троє заселилися в порожню квартиру, де раніше мешкала родина підприємців.

Так от! Одного з орків кинула дружина. Про це вона йому повідомила пр телефону. І це після 20-ти років подружнього життя. Просто подзвонила і сказала, що знайшла справжнього чоловіка. А ти, мовляв, сиди там у Мелітополі, додому не повертайся!

Нууу, те, що він не повернеться, - це вона, звісно, права! Але зараз не про це. Солдатик то виявився вразливим. Наївся наркоти, дістав гранату, вийшов у під'їзд і давай кричати, що зараз всіх підірве.

Я вже подумки почала прощатися з життям і картати себе, що полінилася вийти за продуктами на 20 хвилин раніше. На той момент чоловіка вдома не було.

Слава Богу, додік той із наставленими рогами жив не один. Його дружки вирвали в нього з рук гранату. Скрутили його і затягли до квартири. Там, скоріш за все, відлупцювали як слід, щоб наступного разу думав, що робить.

А нам що з того? Щодня живемо в страху. В голові у людей замість мізків - солома. Де гарантія, що тому уроду не захочеться підірвати нас наступного разу, коли він буде вдома сам? Правильно, ніяких гарантій немає", - передає почуття мелітопольчанки тг-канал.




Схожі новини: