У найкращих традиціях радянщини: мешканців Бердянська кличуть обговорити статут окупованого міста

Переглядів: 511

22 жовтня 2023 15:00

У   найкращих традиціях радянщини: мешканців Бердянська кличуть  обговорити статут окупованого міста фото

Публічні слухання з приводу статуту Бердянська у найкращих традиціях радянщини. Ознайомитись з запропонованим документом можуть, за словами рашистів, усі бажаючі. Проєкт статуту надрукованй 22 вересня 2023 у газеті "Запорожская правда".

Про це повідомляє телеграм-канал "Бердянськ Сьогодні/Бердянск Сейчас".

"Тільки його текст надруковано у газеті, а газета є тільки у бібліотеці. Що таке інтернет окупанти не чули.  Ці технології у совку, де опинився Бердянськ, ще не винайшли.

Рашисти заявляють, що у статуті визначені права громадян, які дають їм можливість впливати на розвиток міста. Тільки станом на зараз кожна скарга стосовно заборгованості заробітної плати або загарбання майна повертається проблемами для того, хто її подав.

Окупанти заявляють, що бердянці можуть «осуществлять территориально-общественное самоуправление, начиная от многоквартирного дома и заканчивая микрорайоном», але тут же доводять зворотнє - закриваючи ОСББ, не спитавши мешканців.

Обговорення структури органів місцевого самоврядування, яких ніхто не обирав, взагалі на межі фантастики.

Ну а про право ініціювати проведення місцевого референдуму, на фоні викрадення людей, незаконних затримань та тортур, взагалі звучить смішно", - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що мешканець Бердянська зазнімкував рідне місто з українськими написами.




Схожі новини: