Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку - Генштаб

Переглядів: 462

2 листопада 2023 09:48

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку - Генштаб фото

Генштаб ЗСУ повідомив оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на ранок 2 листопада 

На Запорізькому напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. про це повідомляє Генштаб ЗСУ у добовому зведенні. 

Авіаційних ударів зазнали три населених пункти Запорізької області - Новоселівка, Новоданилівка, Роботине. 

Протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 5 радіолокаційних станцій, 2 склади боєприпасів, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 3 зенітно-ракетних комплекси та 11 артилерійських засобів противника.

 




Схожі новини: