Не Бред Пітт: People назвав найсексуальнішого чоловіка планети

Переглядів: 407

9 листопада 2023 12:40

Не Бред Пітт: People назвав найсексуальнішого чоловіка планети фото

Журнал People назвав переможця у щорічній номінації "Найсексуальніший чоловік планети".

Цього разу ним став американський актор Патрік Демпсі, відомий, зокрема, за роллю доктора Дерека Шепарда у серіалі "Анатомія Грей.

У соцмережах видання представили обкладинку із актором. А в інтерв’ю People 57-річний Демпсі зізнався, як йому бути у такому статусі.

"Я радий, що це трапилося саме в теперішній період мого життя. Приємно отримати це визнання. Звісно, це трохи тішить моє его, але це також можна використати для чогось позитивного", – сказав він.

"(Коли почув новину - ред.) я був абсолютно шокований. А потім почав сміятися. Сказав щось на кшталт "це жарт, правда?" Я завжди був другим номером", – сказав він.

Патрік також припустив, як троє його дітей сприймуть новину про це.

"Вони просто будуть з мене сміятися і шукатимуть причини, через які я не повинен бути (найсексуальнішим чоловіком планети - ред.)", – розповів він.

Як відомо, минулого року це звання дісталося зірці "Месників" Крісу Евансу. А до нього у статусі найсексуальнішого чоловіка планети був його колега по Marvel Пол Радд.

Нагадаємо, серед тих, хто двічі отримував звання найсексуальнішого чоловіка планети – актор Бред Пітт: у 1995-му та 2000-му.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: