Добробат вже не добробат

Переглядів: 407

17 листопада 2023 12:40

Добробат вже не добробат фото

Телеграм-канал окупантів «Новий Мелітополь» повідомив: «У МелДУ у рамках проекту "Я пишаюся. Герої" пройшла зустріч учасників сво зі студентами".

«Студенти технічного факультету зустрілися з героями сво з добробату імені Судоплатова, продовжують пропагандони. - Гості розповіли про свою історію та про те, як потрапили до загону 32. Також згадали про важливість медиків у лавах воїнів.

Студенти були залучені до розповіді і ставили питання, що їх цікавили. Після закінчення зустрічі хлопці змогли особисто потиснути руку бійцям».

Деякі висновки. По-1-е, судоплатівці вже навіть не добробат, а якийсь таємничий загін 32. По-2-е, їм потрібні медики, тобто втрати в окупантів величезні. По-3-е, студенти їм не дуже повірили, звідки й питання.

А ще питання до гауляйтера єбаліка. Де ж твій синочок Сашко, якого ти записував у добробат, і навіть рекламував це. На «передку», в тилу чи в еміратах? Здається, саме третя відповідь достовірна.

Забирайтеся геть з нашої української землі. І дурнів, що повелися на вашу рекламу, з собою забирайте. Там вони ціліше будуть.

 




Схожі новини: