«Галя з підвалу» - Жанна ДАрк?

Переглядів: 423

18 листопада 2023 11:30

«Галя з підвалу» - Жанна ДАрк? фото

А може, звичайна колаборантка та підстилка єбаліка?..

Телеграм-канал окупантів « Запорізький вісник» розразився панегіриком на адресу галини данільченко:

«Вона взяла на себе керівництво містом у найскладніший час. За короткий час вже вдалося досягти значних результатів. У місті відновлено роботу комунальних підприємств, намічено програми їх модернізації. Мелітополь отримав звання міста військової слави.

Вона постійно перебуває у зв'язку з городянами. «Разом ми продовжуватимемо робити наш прекрасний Мелітополь краще. Присягаюся служити нашій Батьківщині!», – зазначила Данильченко».

Вже багато років данільченко мелітопольці зовуть «Галєю з підвалу». Це сталося після сесії міськради у далекому 2015-му, що проходила у підвалі будівлі, яка належить родині балицьких. 

Якщо вірити пропагандонам, вона справжня Жанна ДАрк! А от якщо знати правду, вона звичайна колаборантка та підстилка єбаліка. Їм обом пора пакувати валізи і думати, де жити після деокупації Мелітополя. Яка відбудеться вже наступного року!

Колись данільченко стояла під прапорами Мелітополя та України і мріяла очолити місто за вказівкою єбаліка. А зараз стала колаборанткою та бургомістеркою від того ж єбаліка. Вона нічого не вирішує, а відповідати прийдеться за все!




Схожі новини: