Пропагандони – фантазери

Переглядів: 502

22 листопада 2023 11:30

Пропагандони – фантазери фото

Пропоную нагородити брехунів премією путлєра

Телеграм-канал «Запорізький Вісник» під рубрикою «ексклюзив» повідомив, що однойменна газета «користується величезною популярністю серед відвідувачів виставки на ВДНГ у Москві». От що вони пишуть:

«Відвідувачі виставки-форуму «Росія» у Москві виявляють живий інтерес до життя у нашій області. Газета «Запорізький Вісник» стала особливо популярною: мешканці з усієї країни із задоволенням беруть свіжий номер, щоб дізнатися про останні новини про життя в новому регіоні.

На їхній запит на стенді Запорізької області було організовано акцію «Лист солдату». І тепер щодня всі дорослі та діти приходять у Запорізьку область, щоб підтримати наших солдатів, написавши їм листа».

Браво, такого і Мюнхгаузен би не зміг вигадати. Ви тільки уявіть собі. Москва, ранок, мешканці стольного града – майже усі, навіть найманці з Середньої Азії, що російську ледве розуміють – стають у чергу за кращою з газет «Запорізький вісник».

А після сніданку всі-всі-всі, без будь-якого виключення «всі дорослі та діти приходять у Запорізьку область, щоб підтримати наших солдатів, написавши їм листа». Пофіг праця та навчання, навіть бухівку відкладають не вечір…

Якось давно, в середині дев’яностих, був я у Лондоні, заклав нашу «МВ» у газетному кіоску серед іншої преси та сфотографувався поруч. Але на більше моєї фантазії не вистачило. Браво, пропагандони! Висуваю вас на нагородження премією імені путлєра – він брехун ще більший, ніж Мюнхгаузен.

 




Схожі новини: