Негода у Бердянську: зруйнована набережна, затоплені будинки, проблеми зі зв'язком та відсутність води

Переглядів: 413

28 листопада 2023 11:15

Негода у Бердянську: зруйнована набережна, затоплені будинки, проблеми зі звязком та відсутність води фото

Колаборанти намагаються запевнити бердянців, що зараз наслідки стихії ліквідовують скоріше, ніж раніше. Та жаліються, що їм не вистачає комунальників - дефіцит кадрів. Тільки мовчать, що кадри через них й покинули Бердянськ. 

Через негоду на ранок 28 листопада немає світла частково по мікрорайонах Центр, Колонія, АКЗ, РТС, Ліски, Південгідромаш. Жодного пункту допомоги, де люди могли б зарядити гаджети або підігріти їжу - не організовано. Про це повідомляє телеграм-канал Бердянськ Сьогодні. Наразі ще є проблеми з інтернет-зв'язком.

"Що буде з більш ніж ста дахами багатоквартирних будинків, які пошкодив вітер, окупанти ще не вирішили. Мабуть, знов будуть "клянчити" допомогу у «шефів». Про зруйновану Набережну взагалі речі не йде. Також мовчать про допомогу підтопленим будинкам приватного сектору. Люди ліквідовують наслідки власними силами", - йдеться у повідомленні. 

Також у Бердянську затопило центральну бібліотеку, а з Палацу спорту зірвало обшивку будівлі. Постраждали й інші соціальні заклади Бердянська, - про це повідомляють окупанти.

Так, у міському Палаці спорту вітер обірвав обшивку будівлі. У ДК «Софіт» частково зірвано покрівлю. Постраждала покрівля і в ДК «Сучасник», волога почала проникати всередину відразу в декількох приміщеннях, а дерево, що впало, вибило вікно.

Центральну бібліотеку на вул. Пушкіна затопило. Тільки не згори, а з вулиці. Рівень води піднявся так, що вода проникла у середину будівлі. У міському Палаці культури зірвало метал на парапеті будівлі. А у художній школі на козирок у корпусі А впала плита з 9 поверху. Ушкоджено перекриття.

Роботи з ліквідації наслідків негоди окупанти організовувати не поспішають. 

 

 




Схожі новини: