Консерви Дубінського. Кого з депутатів має відкликати політрада? Список

Переглядів: 343

28 листопада 2023 18:55

Консерви Дубінського. Кого з депутатів має відкликати політрада? Список фото

Очільник осередку "Слуг народу" Андрій Мотовиловець вписався за московських попів. Підписав звернення на спікера Стефанчука. Просить, аби законопроєкт, що дає можливість блокувати діяльність фсб в рясах, відправили на Венеційку.

І другим у списку підписантів стоїть... нардеп Артем Культенко.

Той самий, хто з Дубінським був "смотрящім" на Київщині під час місцевих виборів 2020 року. Їх лагідно тоді називали "куратори". Це значить, що вони приймали рішення, кого і на яких умовах запаковувати у списки політичної партії "Слуга народу". Виглядало це приблизно отак.


Дубінського нарешті таки взяли за підозрою у дрежзраді, але на Київщині у місцевих радах були і залишаються його консерви, які мають биті цінності і голосують за рішення з корупційними ризиками. Це все підриває нашу державність.

Для того, щоб було зрозуміло, яка якість "політичної еліти" сформована Дубінським в області, яка була стратегічною через підступи до урядового кварталу: селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш (колишній помічник ексрегіонала Петра Мельника) мав VIP-агітаторку Душкіну, яка виявилася коригувальницею і втекла в росію. Більше того, він має нагороду від московських попів і не проявляє активності, щоб закрити московські церкви у громаді, навіть довгий час ігнорував заклики громади (до речі на Великдень з бюджету селища ми їм декор купували – улюблена "релігійна" громада). Ба більше, "матушка" з організації "фсб в рясах" була у списку й шла в депутати і звісно, нахвалювала Даніша за декор для свого "церковного" МАФу. Тут все очевидно. Ну, і на стрільбищах Даніш відмовився стріляти по мішені Путіна. Оце все, що треба знати про цінності.

І от Мотовиловець як очільник Київщини про консерви Дубінського в місцевих радах чудово обізнаний ще з 2021 року. Тоді в облраді ці консерви спільно з ОПЗЖ завалили одне з ключових голосувань у Київській облраді.

Тому даю список тих, кого політрада точно має відкликати. Список цей, звісно, не повний, але разом з мешканцями Київщини ми його будемо доопрацьовувати. У кого є якісь факти про "Слуг" у місцевих радах Київщини і їх зв'язок з мережею Дубінського – пишіть мені у приватні повідомлення на Facebook.

Депутати обласної ради:

Денис Січевий, Володимир Тимофійчук, Денис Дьомін, Марія Кисельова, Станіслав Семергей, Станіслав Вихор, Мешков Олексій, Москаленко Юліан.

Підстави для відкликання можна знайти у статтях щодо голосувань в облраді. Вони виходили на "Главкомі".

Бучанська райрада:

Руслан Ахмаян, Ольга Олійнич, Олександр Воробйов, Анатолій Лановий, Станіслав Сегеда, Ганна Страховська, Василь Фаєр.

Поіменку, як доказ, я давала в пості на Facebook. Знайти результати голосування офіційно для політради не проблема.

Ірпінська рада:

Анжела Макеєва, Зоряна Міронішина, Яна Городок, Максим Нельзін.

Тут була низка голосувань, де ці депутати проявили себе і свою сутність. Про це я писала на "Лівому березі". Дерибанили все, що могли і працюють з командою Карплюка, який оце зачищає свої сліди з АллатРа.

У Коцюбинському формували список за тим же принципом. Ось Даніш разом з депутатами від "Слуги народу". Вболівають не за закриття двох московських церков в селищі, де в раді мають більшість, а за дерибан Біличанського лісу. Тут відкликати треба всіх, без винятку.



Одного лише депутата "Слуг народу" нема на цьому фото – Віталія Головні. Він у нас вже замміністра агрополітики. І на офіційному урядовому сайті нема інформації про те, що він депутат від "Слуг народу". Чого стидається політик-урядовець провладної партії чи свого шлейфу?

Ну, "консерви" вміють не лише вибухати, а й володіють прекрасною здатністю проникати в усі гілки влади – законодавчу, виконавчу, судову. Це ми знаємо.

Переконана, що така ж динаміка у нас по всій Київщині. І тому, якщо хтось має інформацію про "консерви" – сигнальте.

Автор: Ірина Федорів, журналістка і викладачка

 




Схожі новини: