Поздоровлення від єбаліка

Переглядів: 499

2 грудня 2023 07:14

Поздоровлення від єбаліка фото

Прогин зараховано, але навряд чи він допоможе головному колаборанту

На телеграм-каналі окупантів «Новий Мелітополь» від імені гауляйтера єбаліка розміщено поздоровлення: «1 грудня виповнюється 22 роки від дня створення Всеросійської політичної партії «єдина росія».

«Сьогодні це народна партія, якій довіряють люди, членом якої хочуть стати і яка доводить справою, щоденною працею мільйонів людей, що разом ми можемо все, - продовжує головний колаборант.

Для нас, мешканців Запорізької області, "єдина росія" з нами з першого дня - перша відкрила своє серце і прийшла на допомогу. Партія стала надійною опорою для нас у відбудові області, у гуманітарних питаннях, у законодавчих моментах.

Вітаю всіх членів партії, разом продовжуємо працювати задля процвітання нашої країни, благополуччя громадян та наближення нашої Перемоги».

Прогин зараховано, але навряд чи він допоможе головному колаборанту. Адже «єдинороси» - це зграя, де новачків не поважають і не цінують. Твій «зоряний час» - фоточка з путлєром – вже позаду. А попереду - запої та чекання часу, коли потрібно буде драпати від наступаючих український військ.

 




Схожі новини: