Вибори під дулами автоматів

Переглядів: 426

3 грудня 2023 07:27

Вибори під дулами автоматів фото

Як «єдинороси» перемагали у Запорізькій області

На телеграм-каналі окупантів «Новий Мелітополь» якийсь там толмачев повідомив: «Виборча кампанія «Єдиної Росії» у Запорізькій області визнана найкращою в історичних регіонах».

«Колеги з Російської асоціації зі зв'язків із громадськістю фіксують успіх нашої вересневої кампанії. Запорізька область тоді проводила перші вибори до Законодавчих зборів, міських та районних рад депутатів.

Що сталося в результаті? Найвищий рейтинг "Єдиної Росії" за весь час вимірів. Премія «Гамбурзький рахунок» – це оцінка роботи сотень людей. Виборча кампанія «Єдиної Росії» у Запорізькій області визнана найкращою в історичних регіонах

Колеги з Російської асоціації зі зв'язків із громадськістю фіксують успіх нашої вересневої кампанії. Запорізька область тоді проводила перші вибори до Законодавчих зборів, міських та районних рад депутатів.

Що сталося в результаті? Найвищий рейтинг "Єдиної Росії" за весь час вимірів. Премія «Гамбурзький рахунок» – це оцінка роботи сотень людей. Дякую лідерам списку Євгену Балицькому, Галині Данильченку та Володимиру Рогову, а також всім кандидатам».

Чого ж тут дивного? Якщо вибори йдуть під дулами автоматів та панують масові фальсифікації, результат може бути і більше 100 процентів…

 




Схожі новини: