«Було багато сміху». Фотографи Ліберови показали, як діти та українські військові відзначали День святого Миколая на Донеччині

Переглядів: 434

7 грудня 2023 20:00

«Було багато сміху». Фотографи Ліберови показали, як діти та українські військові відзначали День святого Миколая на Донеччині  фото

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови, які документують війну Росії проти України, відзначили День святого Миколая на Донеччині й опублікували серію знімків із військовими та дітьми, зроблених під час святкування.

Ліберови повідомили, що хлопці з пресслужби 10-ї бригади Едельвейс організували справжнє святкування Святого Миколая для дітей прифронтових громад, а вночі — і для військових, які зустрічали цей день на бойових позиціях.

«Насправді, дуже небагато потрібно, щоб змусити людину посміхнутись, особливо тут. І справа зовсім не в подарунках, а у відчутті, що про тебе подумали, захотіли зробити тобі приємне. Вчора було багато сміху: і дитячого, і дорослого. У цьому і є справжня сила цього свята, адже кожен з нас за бажанням може робити дива», — написали автори кадрів.

 




Схожі новини: