У Запоріжжі через пошкодження електрообладнання знеструмлювалися майже 15 тисяч родин

Переглядів: 305

14 грудня 2023 15:58

У Запоріжжі через пошкодження електрообладнання знеструмлювалися майже 15 тисяч родин  фото

У Запоріжжі вчора відбулося масштабне відключення світла 

Через пошкодження електрообладнання, що знаходиться на балансі одного з промислових підприємств, без світла залишились 14 990 родин. Фахівці «Запоріжжяобленерго» максимально оперативно – протягом пів години – заживили всіх знеструмлених абонентів за резервною схемою. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Також ремонтні бригади енергокомпанії відновили енергопостачання 6000 споживачів в обласному центрі, що погашалися внаслідок пошкодження кабельної лінії електропередачі, та 1327 домогосподарств на території обслуговування Вільнянського міжрайонного РЕМ.

Крім того, енергетики усунули нові руйнування в електромережах прифронтових територій на Гуляйпільщині та повернули світло до 574 домівок, що знеструмлювалися через бойові дії.

Вже сьогодні зранку фахівці «Запоріжжяобленерго» відновили енергопостачання 1209 осель на Новомиколаївщині, що порушувалося через пошкодження електрообладнання, роботи з відновлення енергоживлення ще 168 абонентів тривають.

Станом на 14 грудня без енергопостачання залишаються 26119 споживачів у 66 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).




Схожі новини: