17-річна донька Ольги Фреймут поїхала з України та наробила фото в спокусливому вбранні

Переглядів: 361

3 січня 2024 13:55

17-річна донька Ольги Фреймут поїхала з України та наробила фото в спокусливому вбранні фото

Злата зустрічала Новий рік за кордоном.

Старша донька відомої української ведучої Ольги Фреймут 17-річна Злата Мітчелл, яка напередодні зимових свят приїхала до України, покинула батьківщину та знову перебуває за кордоном.

Так, донька знаменитості опинилася в Іспанії. Словом, саме у цій країні Злата зустріла Новий 2024 рік. У своєму фотоблогу з нагоди свят вона опублікувала декілька спокусливих світлин. Для своєрідної фотосесії у будинку донька Фреймут обрала доволі цікавий образ – сукню з леопардовим принтом. Її стильне вбрання доповнили чорні підбори. До слова, дівчина вирішила не робити жодного макіяжу і похизувалася своєю природною красою.

Своєю чергою Ольга Фреймут разом з іншими підписниками висловила свій захват від світлин. У коментарях ведуча залишила смайлик у формі сердчека, який лайкнула Злата.

До того ж Мітчелл не забуває про власну батьківщину, де у неї наразі залишаються друзі. До речі, саме з ними вона й проводила час, коли приїжджала до столиці. Так, сьогодні, 2 січня, після того, як Росія здійснила чергову масовану атаку на Україну, донька Фреймут у сторіз запостила відео, де видно російські нічні злочини.

Джерело: ТСН




Схожі новини: