Значні дощі, сніг та мороз: на Запорізьку область йде черговий циклон

Переглядів: 310

5 січня 2024 17:35

Значні дощі,  сніг та мороз: на Запорізьку область йде черговий циклон фото

Запорізький обласний центр з гідрометеорології попереджає про ускладнення погодних умов по Запоріжжю та на території Запорізької області 8-9 січня 2024 року.
 

У зв’язку з проходженням активного південно-західного циклону та вторгненням холодного арктичного повітря з півночі Європи 8-9 січня очікується ускладнення погодних умов:

8 січня

Вночі помірні, місцями значні дощі та мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу. Вдень помірний, місцями значний сніг, місцями хуртовини. На дорогах ожеледиця. Утворення снігового покриву висотою 5-15 см. Пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. Зниження температури повітря до 0-5° морозу.

9 січня

Вночі помірний сніг, місцями хуртовини. Вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. Зниження температури повітря до 5-10° морозу.

"Ускладнення погодних умов 8-9 січня 2024 року відповідає І рівню небезпечності (жовтий ).

Складні погодні умови можуть призвести до порушення електропостачання, ускладнення роботи служб комунального господарства та будівельної галузі, на окремих ділянках доріг - обмеження руху автотранспорту", - повідомляє  Запорізький гідрометцентр.




Схожі новини: