Секрет ідеального кляру. Куряча відбивна смакуватиме святково

Переглядів: 329

7 січня 2024 11:58

Секрет ідеального кляру. Куряча відбивна смакуватиме святково  фото

Соковита куряча відбивна в сирному клярі. Фото ілюстративне (Фото:gbh007/depositphotos)

Для того, щоб потішити сім'ю смачною курячою відбивною на вечерю, пропонуємо приготувати її у цьому надзвичайно смачному сирному клярі. Адже завдяки ньому буденна страва відразу перетвориться на святковий шедевр і танутиме в роті.

Апетитна курка здивує оригінальністю та простотою у приготуванні. Вона підійде до будь-якого гарніру та сподобається найбільш вибагливим кулінарним поціновувачам.

Як приготувати куряче філе у сирному клярі

Інгредієнти:

  • Куряче яйце — 2 шт
  • Куряча грудка — 4 шт
  • Сир твердий — 200 г
  • Борошно пшеничне 1 сорту — 3 ст. л.
  • Молотий чорний перець — за смаком
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування:

1. Куряче філе наріжте порційними шматками та добряче відбийте з обидвох боків. Якщо робитимете це молотком, накрийте його зверху шматочком целофану. Після того посипте курку сіллю, перцем та іншими спеціями до смаку.

2. Щоб приготувати кляр, візьміть миску і покладіть у неї яйця, збийте їх виделкою. Тоді до них добавте борошно та сир. Для тих хто любить майонез, можна добавити столову ложку цього соусу. Тепер дуже ретельно перемішуйте всі інгредієнти.

3. Тепер, заздалегідь підготовлене куряче філе, вмочуйте в кляр і обсмажуйте з обох боків до рум’яної скоринки на середньому вогні.




Схожі новини: