Українські воїни відбили дві атаки окупантів західніше Вербового у Запорізькій області - Генштаб

Переглядів: 284

10 січня 2024 10:15

Українські воїни відбили дві атаки окупантів західніше Вербового у Запорізькій області - Генштаб фото

Протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень

На Запорізькому напрямку українські воїни відбили 2 атаки окупантів західніше Вербового Запорізької області. Про це повідомляє Генштаб у добовому зведені щодо ситуації на фронті. 

Загалом ворог завдав 5 ракетних та 52 авіаційних удари (застосувавши 3 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”, з яких 1 знищено), здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові приватні та багатоквартирні будинки, територія та приміщення дитячого оздоровчого центру, а також інша цивільна інфраструктура.

Авіаційних ударів зазнали: Веселе, Петропавлівка, Іванівка, Табаївка, Піщане, Берестове Харківської області; Серебрянське лісництво Луганської області; Нове, Нью-Йорк, Олександропіль, Новобахмутівка, Авдіївка, Тоненьке, Побєда, Новомихайлівка Донецької області.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 артилерійських засоби противника.




Схожі новини: