42-річна Лілія Ребрик вперше розповіла, як дізналася про третю вагітність

Переглядів: 502

12 січня 2024 22:30

42-річна Лілія Ребрик вперше розповіла, як дізналася про третю вагітність фото

Артистка поділилася, що вагітність вплинула на неї позитивно.

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка раніше розповіла, як минає її вагітність у 42, поділилася, як дізналася про те, що знову при надії.

Ребрик новину про третю вагітність назвала своїм найкращим днем 2023-го року. Той день, коли зірка дізналася, що знову вагітна, вона пам'ятає дуже добре:

"Найкращий день… Це було влітку, коли я дізналася, що я при надії. Це було дуже спокійно. Ми з дітками і з моїми батьками поїхали до Туреччини відпочивати. Повернулися з Туреччини, ми говорили з чоловіком телефоном. Він мене зустрів вже з тестом на вагітність", - розповіла Ребрик у програмі "Зе Інтерв'юер".

Ребрик зізналася, що тоді рано вранці прокинулася, аби зробити тест. Коли він показав позитивний результат, артистка одразу поділилася радісною новиною зі своєю родиною:

"Коли тест показав позитивний результат на вагітність, я прийшла одразу сказала чоловікові. Ми обіймалися, зайшли діти, і такі: "А що у вас тут відбувається?". Тому що ми були в Чернівцях, у квартирі моїх батьків, де я виросла. Ясна річ, що одразу й батьки були в курсі, ми одразу всім сказали. І це був такий градус радості", - поділилася Ребрик.

Джерело: ТСН




Схожі новини: