У запорізькій багатоповерхівці полум' я швидко розповсюдилось на сусідні балкони та кімнату

Переглядів: 280

7 лютого 2024 23:55

У запорізькій багатоповерхівці  полум я  швидко розповсюдилось на сусідні балкони та кімнату фото

Запорізькі рятувальники приборкали пожежу в багатоповерхівці

7 лютого о 12:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одному із районів Запоріжжя виникла пожежа у девʼятиповерховому житловому будинку. Вогонь охопив балкон квартири на 7 поверсі. Через пориви вітру,  полумʼя швидко розповсюдилось на сусідні балкони та житлову кімнату .

Фахівці ДСНС приборкували пожежу одночасно у двох напрямках. Ззовні за допомогою лафетного ствола й автодрабини і з середини, де працювала ланка газодимозахисників. Через сильне задимлення вони працювали в апаратах на стисненому повітрі. Рятувальники оперативно ліквідували займання на загальній площі 20 кв.м, та не дали розповсюдитись вогню на більш значну площу.

Як з’ясувалось, господар квартири де виникла пожежа, намагався самостійно її приборкати, але отримав незначні опіки. Медики надали допомогу постраждалому. Від госпіталізації 65-річний чоловік відмовився.

Причина пожежі встановлюється. Відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 32 рятувальника та 8 одиниць техніки.

Джерело: ГУ ДСНС в Запорізькій області




Схожі новини: