Листкові рулетики з шинкою та сиром: простий рецепт смачної закуски
9 лютого 2024 12:30
Час приготування 50 хвилин
Харчова цінність на 100 г 337 ккал
Час на прочитання1 хв
Приготуйте на сніданок апетитні хрусткі рулетики з шинкою та сиром. Їх люблять як діти, так і дорослі, вони чудово підійдуть до чаю, на обід чи перекус. Використовуйте куповане листкове тісто, а як начинку - шинку і сир. Страва смачна як у гарячому, так і у холодному вигляді.
Інгредієнти
- тісто листкове бездріжджове 250 г
- шинка 150 г
- сир твердий 150 г
- яйце 1 шт.
- кріп
- борошно
- кунжут
Листкове тісто заздалегідь розморозьте.
Шинку та твердий сир натріть на великій тертці. Кріп дрібно наріжте.
На робочій поверхні, присипаній борошном, розкатайте тісто в прямокутний пласт. Розподіліть по ньому шинку, посипте сиром та кропом. Натисніть начинку долонями до тіста. Згорніть його рулетом та наріжте на маленькі рулетики шириною 2-3 см.
Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, на відстані один від одного. Змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.
Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин.
Поради:
Шинку можна замінити будь-якою ковбасою.