"Герої не вмирають, але їх більше немає поруч": Yurcash презентував проникливу пісню-присвяту

Переглядів: 255

24 лютого 2024 20:40

Герої не вмирають, але їх більше немає поруч: Yurcash презентував проникливу пісню-присвяту фото

Фолькпанк рокгурт Yurcash 24 лютого до річниці великої війни презентував пісню-присвяту "Тільки не сьогодні". Як кажуть виконавці, пісня стала черговою рефлексією на те, що відбувається навколо.

Соліст гурту Юрко Юрченко каже, що у пісні вилиті всі почуття та емоції, які його переповнювали.

"Ти – "мущина", батько, воїн і наче маєш бути сильним, але втрачати своїх побратимів, що для тебе стали рідніші за рідних - непомірний тягар. А ти не можеш нічого вдіяти… Бо це - війна і ти мусиш робити свою справу. Тоді ти благаєш Бога: спаси і збережи їх", - каже Юрко.

Юрченко воює на фронті з перших днів війни. Після численних вибухів та мініконтузій втратив повноцінний слух на одному із вух, виправити це лікарі не змогли. Пісню "Тільки не сьогодні" він записував вже після травми.

Музикант воює з початку повномасштабного вторгнення

"Це крик душі. Ця війна несправедлива, цинічна й жорстока. Так, ніхто з нас не народжений для війни, але хлопці й дівчата наче з дитинства відчували, що прийде такий час, коли ти мусиш піти, бо доля твоєї рідної країни - понад усе! Я втомився втрачати своїх братів і сестер… Герої не вмирають, але їх більше немає поруч і це несамовито боляче", - додав вокаліст гурту.

Нагадаємо, зірки згадують свої перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну та діляться своїми згадками, як і мільйони інших українців.




Схожі новини: