"Атставіть паніку, шановні запоріжани!": начальник ГУНП доповів про обстановку на передньому краї

Переглядів: 246

24 лютого 2024 23:15

Атставіть паніку, шановні запоріжани!: начальник ГУНП доповів про обстановку  на передньому краї фото

Сьогодні у приміщенні обласного центру молоді Головне управління Нацполіції у Запорізькій області відкрило виставку "Незламні люди війни", на якій представлені світлини про роботу правоохоронців під час широкомасштабного вторгнення рф.

Це вже третя фотовиставка, підготовлена відділом комунікацій ГУНП.

Начальника ГУНП в Запорізькій області Артема Киська  на відкритті   не було з поважної причини - він відвідував правоохоронців  на передових позиціях.  Про свою поїздку написав на фейсбук-сторінці.

"Чергова хвиля ворожого ІПсО про активний наступ русні, здачу міста і про те, що «всьо пропало» цілком очікувано мала спричинити хвилювання в суспільстві. Однак дамо оцінку ситуації не за інтернет-прогнозами, а на підставі реальної обстановки на запорізькому фронті.

Атставіть паніку, шановні запоріжани!

Так, окупанти намагаються атакувати. Але ж їхні замисли та бажання цілком зрозумілі!

При цьому Сили оборони впевнено тримають позиції і щодня нищать ворога.

Сьогодні, в знаковий для країни день, ознайомився з бойовою роботою наших правоохоронців безпосередньо на передовій.

Прийшлось добряче походити) але це того вартувало - поспілкувався з поліцейськими та військовими, переконався у їхній вмотивованості, доповіли про обстановку на передньому краї. Настрій у хлопців бойовий, рівні рішучості та ненависті до ворогів зашкалюють.

Про що і вам доповідаю", - написав полковник поліції Кисько.

До речі, Артем Кисько 17 лютого 2015 року останнім з поліцейських виходив з палаючого Дебальцевого - заступник начальника поліції -начальник кримінальної поліції  ГУНП в Донецькій області очолював групу з 28 правоохоронців, які боронили місто  10 днів. Той день вважає своїм другим днем народження.




Схожі новини: