Щоб влучніше били ворога: у Запоріжжі профспілка правоохоронців проводить збір коштів на виготовлення FPV-дронів для поліцейських

Переглядів: 1160

16 березня 2024 22:15

Щоб влучніше били ворога: у Запоріжжі профспілка правоохоронців проводить збір коштів на виготовлення FPV-дронів для поліцейських фото

Запорізька обласна профспілкова організація атестованих працівників органів внутрішніх справ України започаткувала програму виготовлення FPV-дронів для забезпечення виконання бойових завдань поліцейськими та військовослужбовцями на Мелітопольському напрямку.

Проєкт реалізується за підтримки Головного управління Національної поліції в Запорізькій області та у співпраці з ГО «Волонтерський центр «Запоріжжя».

Як розповів голова обласної профспілки Віктор Нестеренко, для перевірки та використання при виконанні бойових завдань поліцейському підрозділу передано п’ять «бойових пташок», виготовлених та випробуваних в умовах летовища фахівцями організації.

- Ініціативу обласної організації підтримала Професійна спілка атестованих працівників ОВС України, яка виділила 250 тис. гривень для старту проєкту, - поділився Віктор Вікторович. - До збору коштів долучилась волонтерка Вікторія Абед, яка з початку повномасштабного вторгнення допомагає військовослужбовцям та поліцейським у забезпеченні виконання бойових завдань. Вікторія оголосила збір коштів на рахунку АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» (банка МОНОБАНКУ). Наразі зібрано більше 30 тис. грн.

Проте для реалізації проєкту в форматі серійного виробництва, як зазначив Віктор Нестеренко, необхідні більш значні кошти.

Тому профспілка звертається до усіх небайдужих людей з проханням підтримати наших воїнів «очима з неба» та перерахувати благодійну допомогу для придбання комплектації для виготовлення FPV-дронів з метою захисту держави від повномасштабної агресії російської федерації:

Спілка є неприбутковою організацією, код неприбутковості-0044, рахунок: IBAN № UA273139570000026004300267119 в ТВБВ 10007/0223 філії - Запорізьке обласне управління АТ „Ощадбанк”, МФО 313957, ЄДРПОУ 36163748 .

«Заздалегідь вдячні всім за розуміння, підтримку та плідну співпрацю у справі захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України», - зазначив голова Запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України Віктор Нестеренко.

Фото надані Віктором Нестеренком

 




Схожі новини: