Паризький тренд. Як приготувати весняний лавандовий аперитив (два варіанти: з алкоголем і без)

Переглядів: 348

17 березня 2024 19:12

Паризький тренд. Як приготувати весняний лавандовий аперитив (два варіанти: з алкоголем і без) фото

Цей освіжаючий газований напій сподобається всім, він втамовує спрагу і піднімає настрій.

Взагалі-то, шпритцер (Spritzer) — це холодний напій з німецьким корінням, до складу якого входить біле вино та содова (газована вода). Але сьогодні до складу шпритцерів можуть входити ігристе, так і безалкогольні напої, в тому числі деалкоголізоване вино.

Lavander Spritz підійде як аперитив, або стане ідеальним напоєм у супроводі трапези.

Інгредієнти

  • Лавандовий сироп 40 мл
  • Лимонний сік 10 мл
  • Содова вода 40 мл
  • Лід
  • Для алкогольного додати — ігристе вино 50 мл

Приготування

Змішайте всі інгредієнти та вилийте в заздалегідь охолоджений келих. Для прикраси використовуйте гілочку розмарину і насолоджуйтеся напоєм.




Схожі новини: