УЗ запустила продаж онлайн-квитків до Відня: деталі про прямі маршрути та сполучення

Переглядів: 228

18 березня 2024 12:50

УЗ запустила продаж онлайн-квитків до Відня: деталі про прямі маршрути та сполучення фото

Відсьогодні "Укрзалізниця" розпочинає продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні "Україна - Австрія". Їх можна придбати у мобільному застосунку.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниця".

Як зазначають в повідомленні, квитки сполученням "Київ - Відень" відтепер будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку "Укрзалізниці" з верифікацією акаунту через "Дія.Підпис".

Квитки сполученням "Чоп - Відень" можна придбати онлайн у мобільному застосунку "Укрзалізниці" та у міжнародних квиткових касах вокзалів.

В "Укрзалізниці" нагадують, що новий прямий поїзд №143/146 "Відень - Чоп - Відень" має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі сидячих вагонів.

Наступний етап - квитки в Угорщину

Повідомляється, що на наступному етапі також стануть доступними онлайн квитки у сполученні "Україна - Угорщина" на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом в Австрію, тобто "Київ - Будапешт - Відень" та "Чоп - Будапешт - Відень".

"Прямі сполучення "Україна - Угорщина" (Мукачево - Дебрецен, Мукачево - Будапешт, Чоп - Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше", - зазначають в УЗ.

Нещодавні нововведення в УЗ

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що "Укрзалізниця" анонсувала запуск додаткових поїздів на період шкільних весняних канікул у найбільш затребуваних напрямках. Більшість із них прямуватимуть в Карпати.

Також ми повідомляли, що "Укрзалізниця" запускає бета-тестування нової послуги. Квитки під час моніторингу можна буде купити автоматично.

Джерело: РБК-Україна




Схожі новини: