Вбиті росією: у Запоріжжі під час ракетної атаки на Дніпрогес загинув водій тролейбуса, який дуже любив свою роботу

Переглядів: 219

27 березня 2024 23:15

Вбиті росією: у Запоріжжі під час ракетної атаки на Дніпрогес загинув водій тролейбуса, який дуже любив свою роботу фото

62-річний водій тролейбуса Геннадій Сківський загинув 22 березня 2024 року під час масованого ракетного обстрілу Запоріжжя.

Про запоріжця розповідається на фейсбук-сторінці "Меморіал: вбиті росією"

Його дружина Наталія Меркулова, водій трамвая, розповіла, що Геннадій був професіоналом: під час обстрілу він встановив машину на ручник і намагався зателефонувати до диспетчера, але вже не встиг це зробити.

Сківський був ветераном водійської справи і працював водієм тролейбуса з 1980-х років. Колеги високо оцінювали його професіоналізм та відданість роботі. На додаток до водійської діяльності, він захоплювався збиранням електропристроїв та готуванням. Сківському було 55 років, коли він міг вийти на пільгову пенсію, але він обрав залишитися на роботі, оскільки дуже любив свою професію.

Друзі і колеги описують його як добру, надійну і віддану людину, яка завжди готова була допомогти і підтримати. Вони згадують його як талановитого кулінара, який любив готувати для своїх близьких та друзів.

Нагадаємо, коли розпочався масований обстріл Дніпровської ГЕС (на ГЕС-1, ГЕС-2 і греблю прилетіло 8 ракет), тролейбус, за кермом якого був Геннадій Сківський, рухався по автодорожному переїзду гідростанції. Від здетонувавшої ракети тролейбус загорівся. Водій загинув на місці. Вічна пам'ять...

Фото Ігоря Гур'єва

 




Схожі новини: