Вночі ворог атакував Запоріжжя безпілотниками — постраждали дві жінки

Переглядів: 192

28 березня 2024 08:44

Вночі ворог атакував Запоріжжя безпілотниками — постраждали дві жінки фото

Під час атаки БПЛА у Запоріжжі постраждали дві жінки - 72 та 74 роки. Вони отримали легкі ушкодження, їм надано допомогу на місці.

Сьогодні вночі російська армія здійснила масовану атаку ударними БпЛА по Запоріжжю та Запорізькій області. Більшість безпілотників вдалось збити протиповітряній обороні.

Як повідомив голова ЗОДА Іван Федоров в ефірі телемарафону, атака розпочалася о пів на першу ночі та закінчилось приблизно о пів на четверту. Уламки ворожих безпілотників спричинили займання житлових будинків в приватному секторі. Рятувальники оперативно загасили полумʼя.

Три ворожих дрони влучили по житловому сектору Запоріжжя, де не було жодних військових об'єктів. Внаслідок атаки зруйновано кілька приватних будинків. 

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв інформує, що внаслідок атаки постраждали будинки приватного сектору у трьох районах міста. На цей час відомо, що 5 будинків напівзруйновані й ще понад 40 пошкоджено.

На місцях вже працюють працівники райадміністрацій та комунальних служб. 

Якщо ваша оселя постраждала, повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80.




Схожі новини: