Зірку "Діамантової руки" перевели з психіатричної клініки в реанімацію

Переглядів: 178

28 березня 2024 13:00

Зірку Діамантової руки перевели з психіатричної клініки в реанімацію фото

Світлана Світлична потрапила до лікарні через проблеми із серцем. Останнім часом акторка страждала від хвороби Альцгеймера.

Радянська акторка Світлана Світлична потрапила до лікарні. Про це повідомив син артистки Олексій Івашов, пише РИА Новости.

Івашов додав, що його матір госпіталізували, але не зміг підтвердити, що вона в реанімації. На запитання про самопочуття Світличної син зірки відповів, що наразі не має в своєму розпорядженні будь-якої інформації, оскільки його не пропустили в лікарню.

У листопаді 2022 року Івашов повідомляв, що його мати тепер буде на постійній основі перебувати в стаціонарі на лікуванні в психіатричному відділенні. Світлану Світличну визначили в медичний заклад імені В. А. Гіляровського на вулиці Матроська Тиша.

Родич радянської кінозірки повідомив, що в артистки діагностували хворобу Альцгеймера. Три роки тому повідомлялося, що вона зникла. Її син звернувся в поліцію, а потім Світлична несподівано знайшлася на зйомках ток-шоу.

Що відомо про Світлану Світличну

Світлана Світлична народилася 15 травня 1940 року у вірменському місті Гюмрі (тоді воно називалося Ленінакан).

Її батько був військовим, тому сім'я часто переїжджала і Світлана в дитинстві жила в Німеччині, Австрії та Прибалтиці.

У 1963-1993 роках вона була акторкою Театру-студії кіноактора.

У кіно Світлична дебютувала 1960 року у фільмі "Колискова". Популярність прийшла до неї після епізодичної ролі Анни Сергіївни в комедії Леоніда Гайдая "Діамантова рука" (1969).

У 2012 році Світлана Світлична зіграла головну роль у драмі голландського режисера Йоса Стеллінга "Дівчина і смерть", де її партнерами стали Сергій Маковецій і Рената Литвинова.

Акторка була одружена з народним артистом Росії Володимиром Івашовим (1939-1995), зіркою фільму "Балада про солдата". У сім'ї народилися двоє синів Олексій і Олег. Олег помер кілька років тому.

Нагадаємо, в лютому цього року померла акторка Вікторія Островська, ще одна зірка комедії "Діамантова рука". Островська зіграла в крихітному епізоді, але запам'яталася глядачам, а її фраза "цигель-цигель, ай-лю-лю" стала крилатою. Акторці було 85 років.

Джерело: Фокус




Схожі новини: