Усього чотири мільйони доларів: Джонні Депп хоче купити замок в Італії

Переглядів: 156

17 квітня 2024 12:50

Усього чотири мільйони доларів: Джонні Депп хоче купити замок в Італії фото

Замок розташований у містечку в Турині. Але місцеві жителі проти.

Джонні Депп хоче купити середньовічний замок у сільській місцевості Італії. Актор нещодавно відвідав замок у Монтальто Дора, Турин, Італія, коли знімав фільм про Модільяні. Це невелике містечко, в якому проживає трохи більше 3000 осіб. Про це пише TMZ.

Замок оцінюється приблизно в 4 мільйони доларів і виставлений на продаж. Але містяни не в захваті від ідеї переїзду Джонні Деппа в їхнє містечко.

Хоча інсайдери кажуть, що він поважатиме будь-які правила, що накладаються на нерухомість — за умови, що ця покупка відбудеться.

Повідомляється, що актор Ріккардо Скамарчо влаштував Джонні екскурсію замком під час спільних зйомок фільму про Амедео Модільяні.

Мер міста Ренцо Галлетто заявив, що Джонні Депп, імовірно, не надто підходить для того, щоб стати власником замку, і принесе більше шкоди, ніж користі, особливо з економічного погляду.

Оскільки за останні роки замок зазнав значної реставрації, мер захищає маєток як об'єкт суспільного інтересу, а це означає, що вони уважно стежать за майном.

Замок розташований на вершині пагорба з мальовничим краєвидом і може похвалитися 11 спальнями, 13 ванними кімнатами та каплицею 15-го століття. Так, і до складу власності входить ще один менший замок і фермерський будинок.

Деппу вже належить свого роду замок у Західному Голлівуді. Готель являє собою копію баварського замку, який більше схожий на декорації з фільму жахів, що рясніє башточками, вежами і зубчастими стінами.

Депп придбав "замок" 1995 року за 2,3 мільйона доларів у яскравого адвоката зірок Марвіна Мітчелсона. Але зараз він стоїть покинутим.

Зовсім недавно Депп жив у своєму маєтку площею 850 акрів у Сомерсеті, Англія, який він придбав 2014 року. Утім, як показало його скандальне розлучення з Ембер Герд, Депп, хоч і заробив цілий статок у 600 мільйонів доларів, але так само завзято він його і витрачав. Тільки п'ять мільйонів доларів було витрачено на те, щоб вистрілити прахом засновника гонзо-журналістики Хантера С. Томпсона з гармати. Таким було його бажання і Джонні, як хороший друг, його виконав.

Джерело: Фокус




Схожі новини: