Ділили майно та собак: Брітні Спірс і Сем Асгарі завершили шлюборозлучний процес

Переглядів: 188

2 травня 2024 22:40

Ділили майно та собак: Брітні Спірс і Сем Асгарі завершили шлюборозлучний процес фото

Колишній парі, схоже, вдалося вирішити питання полюбовно. Брітні Спірс зберегла всі доходи, які вона отримала до, під час і після весілля пари.

Американська співачка Брітні Спірс і її колишній чоловік Сем Асгарі 1 травня в суді Лос-Анджелеса завершили свій шлюборозлучний процес. Судова тяганина тривала понад вісім місяців. Експодружжя досягло угоди здебільшого завдяки шлюбному договору, повідомляє Page Six.

"Брітні продовжує перегортати сторінку — історії про її банкрутство безглузді і явно помилкові. Вона дійсно насолоджується розкішними подорожами завдяки своїй насилу заробленій свободі. У неї є видана книга, від продажів якої вона отримуватиме прибуток протягом тривалого часу, і, на її щастя, залізний шлюбний договір", — повідомив інсайдер видання.

Розлучення Брітні Спірс і Сема Асгарі

У серпні 2023 року стало відомо, що 42-річна попсуперзірка та 30-річний фітнес-тренер розлучилися після 14 місяців шлюбу. Асгарі офіційно подав на розлучення 16 серпня. Він звинуватив Спірс у зрадах, але в офіційній заяві про розлучення покликався на "непримиренні розбіжності".

Сем намагався переглянути умови залізного шлюбного договору пари, хоча зрештою він не став його оскаржувати. Колишній чоловік вимагав, щоб попзірка виплатила йому аліменти й оплатила гонорари його адвокатів. Спірс, зі свого боку, зібрала потужну команду юристів, доручивши справу знаменитій адвокатці із сімейних питань Лорі Вассер, а також колишньому федеральному прокурору Метью Розенгарту, який допоміг звільнити її від 13-річної опіки батька.

Асгарі, зі свого боку, найняв каліфорнійського адвоката з розлучень Ніла Герша, який заявив у судових документах, що його клієнт "ще не визначив повного характеру та розміру окремих майнових активів і зобов'язань кожної сторони".

Попри позицію сторін, колишній парі, схоже, вдалося вирішити питання полюбовно. Згідно з документами, Спірс збереже "різні прикраси" й інші особисті речі, а також усі доходи, які вона отримала до, під час і після весілля пари.

Також існують додаткові майнові активи, які будуть розділені відповідно до шлюбного договору. Крім фінансів, вони розділили право власності на своїх п'ятьох собак. Асгарі став єдиним власником добермана на прізвисько Порша, якого він придбав для співачки "Piece of Me" в жовтні 2021 року, щоб "захистити" її. Водночас Спірс отримала повну опіку над чотирма іншими своїми собаками, включно з австралійською вівчаркою на ім'я Соєр і йорком на ім'я Ханна.

Джерело: Фокус




Схожі новини: