У тимчасово окупованому Бердянську загарбники взялися "націоналізувати" земельні ділянки

Переглядів: 169

7 травня 2024 15:45

У тимчасово окупованому Бердянську загарбники взялися націоналізувати земельні ділянки фото

Загарбники вимагають особисто надати копії документів на власність до 12 червня в одну з окупаційних структур

Окупанти готові красти все - від особистих речей до підприємств і культурних пам'яток. Особливу увагу загарбники приділяють майну бердянців та його привласненню. Квартири та будинки, чиї власники виїхали з окупації, визнавали безхазяйними та вносились у спеціальні реєстри. Про це повідомляє очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Тепер рашисти вирішили згадати й про земельні ділянки. Весь процес окупаційна влада називає "виявленням власників", проте "виявляють" насправді їхню "відсутність". Так загарбники вимагають особисто надати копії документів на власність до 12 червня в одну з окупаційних структур. 

Це створює величезні перешкоди для тих мешканців, які, змушені виїхати з тимчасово окупованої території, не можуть безпосередньо здійснити цей процес. Такі люди ризикують втратити право власності на свої земельні ділянки лише через свою неможливість особисто відвідати захоплене місто.

- Така практика фейкової влади - черговий етап незаконного захоплення майна, яке порушує права власності та є ще однією формою терору окупантів у Бердянську, - зазначила Вікторія Галіціна.

 




Схожі новини: