У Запоріжжі посадовцю вночі спалили автівку

Переглядів: 334

19 травня 2024 22:35

У Запоріжжі посадовцю вночі спалили автівку фото

Сьогодні вночі в Олександрівському районі Запоріжжя горів автомобіль Volkswagen Touareg

Як повідомив телеграм-канал БЕЗ БАЙДИ, спалений “Туарег” належить виконуючому обов’язки директора департаменту правого забезпечення Запорізької міської ради Дмитру Григоренку.

«За дивним збігом обставин, учора відсторонений від посади директор цього департаменту Максим Денщік святкував день народження.  А ще на понеділок призначено позачергове засідання сесії міськради», - говориться у повідомленні.

8 травня телеграм-канал інформував, що пиректора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка відсторонено від виконання обов’язків до завершення службового розслідування.

«Як стало ексклюзивно відомо БЕЗ БАЙДИ, у керівництва міста та у правоохоронців є багато нарікань на роботу правового департаменту міськради, який протягом довгого часу, на розсуд контролюючих органів, ігнорував свої прямі обов’язки - захищати законні інтереси громади та міста, - писав канал.

Рятувальники ліквідували пожежу. Її причину наразі встановлюють. Інформація про ліквідацію загоряння автомобіля на інформресурсах ГУ ДСНС в Запорізькій області відсутня.

 

 




Схожі новини: