В Запоріжжі викрили групу місцевих жителів які займалася вирощуванням та збутом канабісу.

Переглядів: 428

26 червня 2024 11:25

В Запоріжжі викрили групу місцевих жителів які займалася вирощуванням та збутом канабісу. фото

  У Запоріжжі двоє чоловіків та жінка займалися вирощуванням, сушінням та підготовкою канабісу для подальшого збуту. Правоохоронці провели обшуки за місцями проживання підозрюваних та вилучили нарковмісні рослини.

 Оперативники управління боротьби з наркозлочинами ГУНП в Запорізькій області разом зі слідчими Запорізького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури встановили, що троє осіб займаються незаконним вирощуванням канабісу з метою подальшої переробки та збуту.

 24 червня правоохоронці провели обшуки за адресами проживання підозрюваних. У результаті цих заходів було вилучено 79 зіп-пакетів із речовиною рослинного походження (попередньо – шишки елітних сортів канабісу), 130 кущів аналогічної рослини, 7 ламп для їх вирощування, 1100 доларів, 9300 гривень, телефони та банківські картки.

 Всі речові докази направлено на експертні дослідження до Запорізького НДЕКЦ МВС України. За результатами експертиз буде надано остаточну правову кваліфікацію діям підозрюваних. Досудове розслідування триває.




Схожі новини: