Правоохоронці затримали чоловіка який може бути причетний до вбивства запорізького чиновника

Переглядів: 125

1 липня 2024 16:25

Правоохоронці затримали чоловіка який може бути причетний  до вбивства запорізького чиновника  фото
Правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства посадовця Запорізької міської ради Максима Денщіка

Правоохоронці затримали чоловіка, який причетний до вбивства посадовця Запорізької міської ради Максима Денщіка.

 Злочинці втекли із Запоріжжя і переховувались в інших областях. Одного з них затримали в Києві, іншого оголосили в розшук. Затриманому, 33-річному жителю іншого регіону, повідомлено про підозру за умисне вбивство (ст. 115 КК України) і він перебуває під вартою. Поліція допитала понад 1500 свідків, переглянула відео з 140 камер і призначила експертизи.

 Нагадаємо що 11 червня  в Запоріжжі Максима Денщіка вбили чотирма пострілами біля під'їзду багатоповерхівки. Він помер у лікарні від отриманих поранень.

 У травні 2024 року Максима Денщіка тимчасово відсторонили від посади директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради через анонімний лист про перевищення повноважень. За його словами, відсторонення відбулося на основі неправомірних підстав, а його місце роботи змінили на Комунарську районну адміністрацію.

 2 травня Денщік у соціальних мережах заявив про тиск з боку голови ЗОВА Івана Федорова, який пропонував йому звільнитися за власним бажанням. Денщік відмовився, вважаючи, що виконує свої обов'язки чесно та сумлінно. Він не звертався до правоохоронців, сподіваючись, що вони самі зацікавляться цією справою.

 




Схожі новини: