В Україні збільшилася лінія активного фронту,

Переглядів: 135

2 липня 2024 18:35

 В Україні збільшилася лінія активного фронту, фото
В Україні збільшилася лінія активного фронту,

 В Україні збільшилася лінія активного фронту, хоча на деяких напрямках інтенсивність бойових дій знизилася.

 Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

 Генерал зазначив, що провів тиждень на східному фронті, відвідавши практично всі бригади, які воюють на Покровському, Курахівському, Времівському, Торецькому, Краматорському напрямках, а також у Вовчанську та під Харковом.

 "Скрізь тривають жорсткі бойові дії різної інтенсивності. Порівняно з попередньою поїздкою два тижні тому, додався Торецький напрямок", – сказав Сирський.

 За його словами, ситуація на Покровському напрямку залишається складною. Росіяни замінили ударні частини, штурмові загони яких втратили боєздатність, і відновили спроби наступу.

Сирський підкреслив, що цей напрямок потребує постійної уваги та додаткових снарядів і вогневих засобів.

 "На інших напрямках інтенсивність бойових дій знизилася, але лінія активного фронту збільшилася", – додав він.

  Головнокомандувач також зазначив, що основною проблемою для українських командирів є комплектація підрозділів вмотивованими та якісно підготовленими військовослужбовцями, а також забезпечення засобами РЕБ та протиповітряною обороною.

  "На нашому боці є перевага в кількості та якості бойових коптерів, зокрема бомберів і FPV-дронів, та майстерності операторів, які їх застосовують. Це запорука нашого успіху та збереження життя бійців", – додав він.

 




Схожі новини: