Благодійні організації продовжують підтримувати Запорізьки лікарні

Переглядів: 159

3 липня 2024 18:35

Благодійні організації продовжують підтримувати Запорізьки лікарні фото
Наявність таких ліжок зберігає здоров'я пацієнтів та оптимізує роботу медичних працівників. Ми дуже вдячні за допомогу, - підсумувала Наталія Гуйтур.

 

 Німецько-українська благодійна організація Blau-Gelbes Kreuz e.V. надала запорізьким лікарням гуманітарну допомогу, включаючи 50 медичних функціональних ліжок, стільки ж матраців та одноразові халати. Ця значуща допомога є черговим кроком у підтримці медичних установ Запоріжжя та поліпшенні умов для пацієнтів.

 Отримана допомога була розподілена між міськими закладами охорони здоров'я відповідно до їхніх потреб. Наприклад, до відділення загальної неврології КНП «Міська лікарня №6» передано 30 медичних функціональних ліжок та 30 матраців. Це відділення, яке розраховане на 45 місць, тепер повністю укомплектоване сучасними ліжками.

 За словами завідувачки відділення загальної неврології 6-ї лікарні Наталії Гуйтур, такі функціональні ліжка необхідні для забезпечення якісної медичної допомоги пацієнтам, які потребують особливих умов догляду та реабілітації. Ліжка мають можливість регулювання висоти та кута нахилу, що дозволяє забезпечити максимальний комфорт пацієнтам і полегшити роботу медичного персоналу. Вони особливо важливі для пацієнтів з обмеженою рухливістю, післяопераційних хворих та людей з хронічними захворюваннями.

- 




Схожі новини: