У Запорізькій області росіяни вербують українських дітей до московської гімназії

Переглядів: 495

15 липня 2024 22:22

У Запорізькій області росіяни вербують українських дітей до московської гімназії фото
росіяни вербують українських дітей

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області окупанти закликають батьків віддавати дітей до "Бердянської гімназії імені новомучеників і сповідників Бердянських".

Головні тези:

- Мета окупантів — формування покоління без власної думки та національної ідентичності шляхом виховання слухняних виконавців.
- У РФ активно вербують молодь та учасників патріотичних рухів, включаючи підлітків, для призову до військкоматів на укладання контрактів.
- Документальна стрічка “Понівечене дитинство” розкриває правду про викрадення українських дітей з окупованих територій Росією в рамках війни проти України.
- Стрічка містить реальні історії дітей, які стали жертвами війни, а також висловлювання науковців, психологів та юристів про захист прав дітей.
- Окупанти РФ закликають віддавати дітей до новоствореної гімназії, яка, за словами очільниці Бердянської міської військової адміністрації Вікторії Галіциної, діятиме за так званим "федеральним державним освітнім стандартом РФ".

Окупанти намагаються виховати покоління без власної думки та національної ідентичності, створюючи слухняних виконавців, які не ставитимуть зайвих запитань і сліпо виконуватимуть накази, — пише Вікторія Галіцина.




Схожі новини: