Можливий кінець війни після приходу Трампа до влади: думка Джонсона

Переглядів: 522

20 липня 2024 19:31

Можливий кінець війни після приходу Трампа до влади: думка Джонсона фото
Джонсон і Трамп

 Джонсон вважає, що Трамп розуміє, що поразка України буде великою поразкою для США. Перемога Путіна не лише означатиме поразку України, але й те, що Путін не зупиниться, що стане катастрофою для Європи, Америки та всього світу.

 Найбільшу загрозу після України Джонсон бачить для Грузії та країн Балтії. Також зросте загроза для Тайваню з боку Китаю та для Ізраїлю з боку Хезболли. Це може змусити США втягнутися у війну, інакше країна втратить претензії на світове лідерство.

 Джонсон вірить, що Трамп може закінчити війну на вигідних для України та Заходу умовах.

 Вигідні умови, на думку Джонсона, включають вихід України на кордони до 24 лютого 2022 року та можливість вступу до ЄС і НАТО.

 Україна має мільйонну армію, найбільший досвід протидії Росії та НАТОвське озброєння. Американський контингент у Європі складає лише 70 тисяч.

 Джонсон вважає, що після закінчення війни Україна може частково замінити ці 70 тисяч американських військових у Європі.

 Це дозволить Трампу заощадити гроші, повернути американських солдатів додому та змусити Європу більше вкладати в оборону.

 Для цього Джонсон пропонує максимально озброїти Україну: збільшити допомогу, прискорити постачання та зняти обмеження на удари по російській території.

 Джонсон пропонує зробити Україну однією з найсильніших армій у Європі, яка частково замінить американських військових.

 Крім посилення України, Джонсон пропонує деякі "пряники" для Путіна, щоб зробити його поступливішим.

 Як "пряники" Джонсон пропонує:
- Введення в Україні певного захисту прав російськомовного населення (що дозволить Путіну заявити про досягнення цілей "спецоперації").
- Відновлення відносин з Росією за посередництва Трампа, з можливістю повернення до часів, коли Росія була респектабельним партнером G8 і навіть НАТО.

 Цей план непростий, зазначає Джонсон, він вимагатиме сили, рішучості та сталевих нервів. Однак він вірить, що Трамп має все необхідне, щоб реалізувати цей план.

 




Схожі новини: