Як провести дослідження ринку

Переглядів: 500

29 липня 2024 15:21

Як провести дослідження ринку фото

Перш ніж запускати чи масштабувати бізнес, треба впевнитися, що він буде ефективним і прибутковим. Для цього необхідно визначити майбутніх клієнтів, партнерів і постачальників, розглянувши умови співпраці з ними. Найраціональнішим способом зробити це буде проведення дослідження ринку за допомогою інструментів YouControl. Розповідаємо, що це за платформа, як вона працює та які функції вам доступні. 

Що таке YouControl market

YouControl market — український сервіс перевірки контрагентів. Він дає змогу отримати всі реквізити й оцінити ділову репутацію бізнесу за допомогою простого запиту за назвою компанії, ЄДРПОУ, адресою чи ПІБ власника. Нещодавно платформа отримала нову функцію — дослідження ринку на основі даних із відкритих джерел. 

YouControl market надає послуги для українського бізнесу на основі підписок. Вам також доступна пробна версія сервісу, яка дає змогу робити до трьох запитів на день та отримувати спрощені звіти із цікавою інфографікою. Платформа впевнено розширюється — наразі її база даних налічує 7,5 мільйона записів про фізичних і юридичних осіб. У ній містяться відомості як про український, так і про британський бізнес. 

Яка інформація вам доступна

Насамперед дослідження ринку за допомогою YouControl market — це можливість швидкого пошуку контрагентів за такими критеріями:

  • сфера діяльності;
  • КВЕД;
  • кількість співробітників;
  • організаційна форма;
  • ключові фінансові показники;
  • обсяги імпорту й експорту;
  • участь у тендерах тощо. 

Наприклад, ви хочете знайти посередника для продажу зернової продукції за кордон. Вам достатньо задати відповідні коди й види діяльності, а також встановити фільтр за експортом. Аналогічним чином можна шукати клієнтів для постачання консалтингових послуг в IT чи партнерів для організації спільних маркетингових кампаній у фінансовому секторі. 

Платформа YouControl market буде особливо корисною для активних підприємців, націлених на швидке розширення свого бізнесу й динамічну конкуренцію. Вона регулярно надає звіти про реєстрацію нових ФОП та юридичних осіб в Україні. Оформивши підписку, ви можете деталізувати ці звіти до конкретних найменувань, адрес і контактних даних. Це дає змогу розширювати список клієнтів і партнерів. 

Чому саме YouControl market?

Український сервіс ринкових досліджень зручний у використанні. Він має простий інтерфейс, у якому легко розібратися без технічної підготовки. Платформа також гнучка й функціональна. Отримавши звіт, ви можете переглядати його в браузері онлайн або завантажити у вигляді електронної таблиці для оброблення за допомогою іншого програмного забезпечення. 




Схожі новини: