США пропонують Україні проводити реформи, а не просто збільшувати податки

Переглядів: 459

30 липня 2024 20:26

США пропонують Україні проводити реформи, а не просто збільшувати податки фото

 США пропонують Україні проводити реформи, а не просто збільшувати податки — спецпредставниця США з економічного відновлення України Пенні Пріцкер

 Основні заяви Пріцкер на брифінгу в Києві:

▪️В Україні є великі ринки, які не працюють легально. Необхідно проводити роботу з їх легалізації. Україна втрачає великі кошти через контрабанду. Лише через контрабанду техніки Apple Україна щорічно недоотримує близько 0,6 млрд доларів. Існують також сірі ринки тютюну, алкоголю та електроніки.
▪️Влада повинна інвестувати в український аграрний сектор. Україна забезпечує їжею 400 мільйонів людей у світі і має потенціал годувати 600 мільйонів. Після розблокування Чорного моря експорт розпочався і його потрібно розвивати.
▪️В Україні є багато ресурсів, і влада повинна інвестувати або сприяти їх видобутку.
▪️В Україні існує фундамент для розвитку стратегічної інфраструктури, такої як енергетичний сектор, будівництво, транспорт і логістика, технології та оборонна промисловість.
▪️Американський військово-промисловий комплекс уклав 5 угод щодо виробництва озброєння на території України. Всі угоди є конфіденційними і перебувають у процесі реалізації.




Схожі новини: