Зраднику Балицькому та його спільникам повідомили про підозру

Переглядів: 954

31 липня 2024 23:55

Зраднику Балицькому та його спільникам повідомили про підозру фото

Зраднику Балицькому та його спільникам повідомили про підозру за пропагандистські заходи в окупованому Мелітополі.

Окупаційний губернатор Запорізької області Євген Балицький разом із керівником «міністерства молодіжної політики» та мешканкою Мелітополя створювали проросійські молодіжні рухи.

Про це повідомляє ГУНП в Запорізькій області.

Правоохоронці встановили, що зрадники організовували масові заходи на підтримку держави-агресора та її окупаційної адміністрації.

Оперативники обласного управління карного розшуку разом зі слідчими Мелітопольського районного управління поліції під керівництвом прокуратури Запорізької області задокументували злочинну діяльність і повідомили про підозру гауляйтеру регіону, псевдоміністру молодіжної політики та 20-річній активістці молодіжних рухів, створених за вказівкою російських пропагандистів.

 «У ході досудового розслідування встановлено, що влітку 2022 року окупанти за активного сприяння колаборантів створили на території Мелітопольського району молодіжні організації для "правильного" виховання молоді під керівництвом зрадників», - зазначили в поліції.

Через пропагандистські ресурси вони поширювали наративи про покращення життя під владою РФ, закликали школярів та студентів до толерантності та співчуття до окупантів.




Схожі новини: